100 najljepših trgova svijeta
NEDOSTUPNO
0

100 najljepših trgova svijeta

Grupa autora

Trgovi su najživahniji dijelovi velikih gradova, mjesta okupljanja i susreta turista, trgovaca, ljubavnika i prijatelja. Oni su atrakcija turista, otvoreni muzeji i užurbana trgovačka središta i...

26,41 € (198,99 kn)

Sažetak knjige

Trgovi su najživahniji dijelovi velikih gradova, mjesta okupljanja i susreta turista, trgovaca, ljubavnika i prijatelja. Oni su atrakcija turista, otvoreni muzeji i užurbana trgovačka središta i sjecišta tradicije i suvremenosti. Stotinu jedinstvenih trgova koji su opisani u ovoj knjizi rezultat su prekrasne arhitekture, bogate povijesti i ponosnih stanovnika. Prekrasne fontane i spomenici, galerije, restorani i kavane mame turiste cijelog svijeta kako bi zastali i udahnuli miris i osjetili otkucaje pravog srca grada.Od Pariza, preko Rige i Marakeša do Havane, u ovoj knjizi se, među stotinu najljepših na svijetu nalaze i dva hrvatska - Trg bana Jelačića u Zagrebu i Placa u Dubrovniku.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Naklada Veble

Hrvatski jezik

9789532510539

24x35cm

Tvrdi uvez

2008.

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?