book cover
100 najljepših trgova svijeta Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

100 najljepših trgova svijeta

Grupa autora

Trgovi su najživahniji dijelovi velikih gradova, mjesta okupljanja i susreta turista, trgovaca, ljubavnika i prijatelja. Oni su atrakcija turista, otvoreni muzeji i užurbana trgovačka središta i sjecišta tradicije i suvremenosti. Stotinu jedinstvenih trgova koji su opisani u ovoj knjizi rezultat su

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 0
Dimenzije 24x35

Sažetak knjige

Trgovi su najživahniji dijelovi velikih gradova, mjesta okupljanja i susreta turista, trgovaca, ljubavnika i prijatelja. Oni su atrakcija turista, otvoreni muzeji i užurbana trgovačka središta i sjecišta tradicije i suvremenosti. Stotinu jedinstvenih trgova koji su opisani u ovoj knjizi rezultat su prekrasne arhitekture, bogate povijesti i ponosnih stanovnika. Prekrasne fontane i spomenici, galerije, restorani i kavane mame turiste cijelog svijeta kako bi zastali i udahnuli miris i osjetili otkucaje pravog srca grada.Od Pariza, preko Rige i Marakeša do Havane, u ovoj knjizi se, među stotinu najljepših na svijetu nalaze i dva hrvatska - Trg bana Jelačića u Zagrebu i Placa u Dubrovniku.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada Veble
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532510539
Dimenzije: 24x35
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?