book cover
Biovrt Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

Biovrt

Prirodne tehnike: kako održati vrt bujnim poštujući prirodu

Grupa autora

Zadržati prirodan vrt ipak ne znači prepustiti prirodi biljke i zemlju, već znači surađivati s njom, iskorištavajući sve mogućnosti koje u prirodi već postoje. Ovaj priručnik okuplja brojne korisne savjete za brigu o zemljištu i biljkama, naputke za dobivanje komposta, prekrivanje zemlje, izmjenu ku

Format Meki uvez
Godina izdanja 2004
Broj stranica 64
Dimenzije 13,5x19

Sažetak knjige

Zadržati prirodan vrt ipak ne znači prepustiti prirodi biljke i zemlju, već znači surađivati s njom, iskorištavajući sve mogućnosti koje u prirodi već postoje. Ovaj priručnik okuplja brojne korisne savjete za brigu o zemljištu i biljkama, naputke za dobivanje komposta, prekrivanje zemlje, izmjenu kultura, pravilno zalijevanje, kao i tehnike za projektiranje i ograđivanje vrta te odabir najprikladnijih biljaka za određene uvjete.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Leo - commerce d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532180763
Dimenzije: 13,5x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?