book cover
100 stvari koje svaki zaljubljeni par treba učiniti jednom u životu Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

100 stvari koje svaki zaljubljeni par treba učiniti jednom u životu

Grupa autora

Bilo da ste tek prohodali ili ste već dugo zajedno - vi ste zaljubljeni par. To je uistino lijepo. Sada to pokažite jedno drugome, ali i svima ostalima. Stoga ako uspijete označiti svih 100 točaka ove knjige s "Obavljeno!", tada ćete imati potvrdu da ste mnogo toga proživjeli i doživjeli zajedno i d

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 96
Dimenzije 12,5x16,5

Sažetak knjige

Bilo da ste tek prohodali ili ste već dugo zajedno - vi ste zaljubljeni par. To je uistino lijepo. Sada to pokažite jedno drugome, ali i svima ostalima. Stoga ako uspijete označiti svih 100 točaka ove knjige s "Obavljeno!", tada ćete imati potvrdu da ste mnogo toga proživjeli i doživjeli zajedno i da ste dosegnuli najviši stupanj zajedništva. A usput ćete se i jako dobro zabaviti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naša djeca d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789533027524
Dimenzije: 12,5x16,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?