100 stvari koje konačno nakon vjenčanja možete učiniti
0

100 stvari koje konačno nakon vjenčanja možete učiniti

Grupa autora

Iskrene čestitke! Sad konačno možete dokazati cijelome svijetu da ste tandem iz snova. Ako uspijete ispuniti svih 100 točaka iz ove knjige, tada ćete potvrditi ne samo da ste zajedno mnogo toga...

8,90 €

Sažetak knjige

Iskrene čestitke! Sad konačno možete dokazati cijelome svijetu da ste tandem iz snova. Ako uspijete ispuniti svih 100 točaka iz ove knjige, tada ćete potvrditi ne samo da ste zajedno mnogo toga doživjeli i proživjeli, nego ste održali svoj brak, uzdigli ljubav na novu razinu, a leptirići u trbuhu i dalje vam neumorno lete.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naša djeca d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533027531

12.5x16.5cm

Tvrdi uvez

2019.

96

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?