Roštilj - najbolji recepti
NEDOSTUPNO
0

Roštilj - najbolji recepti

Grupa autora

Jednostavno, slasno i ukusno

10,49 €

Sažetak knjige

Roštiljanje je mnogo više od načina pripreme hrane. Priprema hrane na roštilju način je života. Zahvaljujući brojnim idejama iz ove knjige vaši će se roštilji zasigurno pamtiti kao jedni od najboljih. Jednostavni i profinjeni, recepti u ovoj knjizi prikazuju aromatičnu stranu crvenog mesa, mesa peradi, ribe i povrća. Janjeći ražnjići u aromatičnoj marinadi od jogurta sa začinskim biljem, aromatični savitci od mariniranih pilećih prsa, marinirane srdele sa salatom od samoniklog bilja, biftek s azijskim umacima – raspon recepata u ovoj knjizi kreće se od klasičnih do trendovskih, nudeći svakome ponešto. Svi recepti u ovoj knjizi sjajno su ilustrirani i mame na isprobavanje te su popraćeni mnoštvom fotografija koje vas vode kroz sve faze pripreme. Opsežan uvod donosi opis raznovrsnog pribora za roštiljanje, tehnike roštiljanja i prikladnih kuhinjskih pomagala, baš kao i mnogo praktičnih savjeta koji će vas učiniti pravim majstorima roštiljanja.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Felix Liber d.o.o.

Hrvatski jezik

4050847022495

21.7x26.7cm

Tvrdi uvez

2018.

128

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje