Blockchain
AKCIJA -20,00%
0

Blockchain

Grupa autora

Saznajte kako Iskoristiti prednosti nove temeljne tehnologije kako biste zadržali konkurentsku prednost. Što biste sada trebali učiniti s blockchainom kako biste bili sigurni da je Vaše poslovanje...

20,00 € 25,00 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 25,00 €

Sažetak knjige

Saznajte kako Iskoristiti prednosti nove temeljne tehnologije kako biste zadržali konkurentsku prednost. Što biste sada trebali učiniti s blockchainom kako biste bili sigurni da je Vaše poslovanje spremno za uspjeh? Knjiga se sastoji od 17 članaka koji su objavljeni u Harvard Business Review-u na temu tehnologije blockchaina. Podijeljena je u tri dijela: Razumijevanje blockchaina je dubinska analiza o tome što je blockchain zapravo, njegova povijest, trenutna putanja, njegov dizajn i što može, a što ne može napraviti. Blockchain i poslovanje promatra kako se blockchain koristi danas u poslovanju – financijama, plaćanju, lancima opskrbe, marketingu i kreativnoj industriji. Budućnost blockchaina istražuje snagu blockchaina i njegov utjecaj u pitanjima privatnosti, nadzora, državnih regulacija i održivom ekološkom razvoju. Namijenjena je liderima bez tehničkog obrazovanja, uključujući direktore, članove uprava i menadžere na bilo kojoj poziciji da uhvate korak s vremenom i uvide kako će ova tehnologija promijeniti njihovo poslovanje i industriju. Tekstove je napisalo 26 autora (profesori i istraživači na MIT-u, Harvardu, Duke-u, INSEAD-u te direktori tvrtki i konzultanti za tehnologiju blockchaina.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mate d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532465020

14x21cm

Meki uvez

2022.

196

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje