Blockchain
NEDOSTUPNO
0

Blockchain

Grupa autora

Saznajte kako Iskoristiti prednosti nove temeljne tehnologije kako biste zadržali konkurentsku prednost. Što biste sada trebali učiniti s blockchainom kako biste bili sigurni da je Vaše poslovanje...

25,00 €

Sažetak knjige

Saznajte kako Iskoristiti prednosti nove temeljne tehnologije kako biste zadržali konkurentsku prednost. Što biste sada trebali učiniti s blockchainom kako biste bili sigurni da je Vaše poslovanje spremno za uspjeh? Knjiga se sastoji od 17 članaka koji su objavljeni u Harvard Business Review-u na temu tehnologije blockchaina. Podijeljena je u tri dijela: Razumijevanje blockchaina je dubinska analiza o tome što je blockchain zapravo, njegova povijest, trenutna putanja, njegov dizajn i što može, a što ne može napraviti. Blockchain i poslovanje promatra kako se blockchain koristi danas u poslovanju – financijama, plaćanju, lancima opskrbe, marketingu i kreativnoj industriji. Budućnost blockchaina istražuje snagu blockchaina i njegov utjecaj u pitanjima privatnosti, nadzora, državnih regulacija i održivom ekološkom razvoju. Namijenjena je liderima bez tehničkog obrazovanja, uključujući direktore, članove uprava i menadžere na bilo kojoj poziciji da uhvate korak s vremenom i uvide kako će ova tehnologija promijeniti njihovo poslovanje i industriju. Tekstove je napisalo 26 autora (profesori i istraživači na MIT-u, Harvardu, Duke-u, INSEAD-u te direktori tvrtki i konzultanti za tehnologiju blockchaina.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mate d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532465020

14x21cm

Meki uvez

2022.

196

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?