book cover
Blockchain Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

Blockchain

Grupa autora

Saznajte kako Iskoristiti prednosti nove temeljne tehnologije kako biste zadržali konkurentsku prednost. Što biste sada trebali učiniti s blockchainom kako biste bili sigurni da je Vaše poslovanje spremno za uspjeh? Knjiga se sastoji od 17 članaka koji su objavljeni u Harvard Business Review-u na te

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 196
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Saznajte kako Iskoristiti prednosti nove temeljne tehnologije kako biste zadržali konkurentsku prednost. Što biste sada trebali učiniti s blockchainom kako biste bili sigurni da je Vaše poslovanje spremno za uspjeh? Knjiga se sastoji od 17 članaka koji su objavljeni u Harvard Business Review-u na temu tehnologije blockchaina. Podijeljena je u tri dijela: Razumijevanje blockchaina je dubinska analiza o tome što je blockchain zapravo, njegova povijest, trenutna putanja, njegov dizajn i što može, a što ne može napraviti. Blockchain i poslovanje promatra kako se blockchain koristi danas u poslovanju – financijama, plaćanju, lancima opskrbe, marketingu i kreativnoj industriji. Budućnost blockchaina istražuje snagu blockchaina i njegov utjecaj u pitanjima privatnosti, nadzora, državnih regulacija i održivom ekološkom razvoju. Namijenjena je liderima bez tehničkog obrazovanja, uključujući direktore, članove uprava i menadžere na bilo kojoj poziciji da uhvate korak s vremenom i uvide kako će ova tehnologija promijeniti njihovo poslovanje i industriju. Tekstove je napisalo 26 autora (profesori i istraživači na MIT-u, Harvardu, Duke-u, INSEAD-u te direktori tvrtki i konzultanti za tehnologiju blockchaina.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mate d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532465020
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?