book cover
Žena s planom Maye Musk
book cover
Pročitaj odlomak

Žena s planom

Savjeti za život pun ljepote, avanture i uspjeha

Maye Musk

Kada kažemo da netko ima i ljepotu i pamet, prva osoba koja nam treba pasti na pamet je Maye Musk. Manekenka i nutricionistica s višestrukim fakultetskim diplomama, Maye je utjelovljenje gracioznosti, dostojanstva i uspjeha. Dijelom knjiga savjeta, dijelom autobiografija, Žena s planom donosi sažete

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 220
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Kada kažemo da netko ima i ljepotu i pamet, prva osoba koja nam treba pasti na pamet je Maye Musk. Manekenka i nutricionistica s višestrukim fakultetskim diplomama, Maye je utjelovljenje gracioznosti, dostojanstva i uspjeha. Dijelom knjiga savjeta, dijelom autobiografija, Žena s planom donosi sažete i praktične savjete žene koju resi život prebogat iskustvom, uspjehom, a i nesrećom. U prvom dijelu ove knjige Maya iznosi pozitivne detalje svoje životne priče: govori o svojoj trenutnoj karijeri u modnoj industriji, svojim odnosom prema starenju, o odrastanju s jednako uspješnim i avanturistički nastrojenim roditeljima i lekcijama koje su usadili u nju. No nakon što dobijemo uvid u svijetlu stranu Mayeine priče, saznat ćemo i mračnu stranu njenog života, o okrutnosti i zvjerstvu čovjeka koji ju je pokušao slomiti, o njenom životu kao samohrane majke troje predivne djece, i o snazi i hrabrosti koje su joj bile potrebne da izgradi svoj život iz temelja. Ova knjiga dokaz je da uspjeh kola venama obitelji Musk, i prica Maye Musk potaknut će vas da se suočite s nedaćama života s elanom, dostojanstvom i elegancijom za koje ste uvijek znali da se skrivaju u vama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Alfa d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Petra Petrač
ISBN-13: 9789533648540
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?