Žena s planom
0

Žena s planom

Maye Musk

Savjeti za život pun ljepote, avanture i uspjeha

18,45 €

Sažetak knjige

Kada kažemo da netko ima i ljepotu i pamet, prva osoba koja nam treba pasti na pamet je Maye Musk. Manekenka i nutricionistica s višestrukim fakultetskim diplomama, Maye je utjelovljenje gracioznosti, dostojanstva i uspjeha. Dijelom knjiga savjeta, dijelom autobiografija, Žena s planom donosi sažete i praktične savjete žene koju resi život prebogat iskustvom, uspjehom, a i nesrećom. U prvom dijelu ove knjige Maya iznosi pozitivne detalje svoje životne priče: govori o svojoj trenutnoj karijeri u modnoj industriji, svojim odnosom prema starenju, o odrastanju s jednako uspješnim i avanturistički nastrojenim roditeljima i lekcijama koje su usadili u nju. No nakon što dobijemo uvid u svijetlu stranu Mayeine priče, saznat ćemo i mračnu stranu njenog života, o okrutnosti i zvjerstvu čovjeka koji ju je pokušao slomiti, o njenom životu kao samohrane majke troje predivne djece, i o snazi i hrabrosti koje su joj bile potrebne da izgradi svoj život iz temelja. Ova knjiga dokaz je da uspjeh kola venama obitelji Musk, i prica Maye Musk potaknut će vas da se suočite s nedaćama života s elanom, dostojanstvom i elegancijom za koje ste uvijek znali da se skrivaju u vama.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Alfa d.d.

Hrvatski jezik

9789533643854

13.5x20.5cm

Meki uvez

2021.

220

Petra Petrač

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje