book cover
Čudesne priče o kraljevnama Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

Čudesne priče o kraljevnama

Grupa autora

Pirella ima sve o čemu jedna kraljevna može sanjati. Ipak je tužna. Sve dok ne upozna vilu Lili.Malena morska sirena Miri slavi s najboljim prijateljicama rodendan. Iznenada dolazi do velike svade.Vilinska kraljevna Feli toliko je smušena da stalno mora tražiti svoje stvari. A pronade toliko toga ..

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 48
Dimenzije 19,5x25,5

Sažetak knjige

Pirella ima sve o čemu jedna kraljevna može sanjati. Ipak je tužna. Sve dok ne upozna vilu Lili.Malena morska sirena Miri slavi s najboljim prijateljicama rodendan. Iznenada dolazi do velike svade.Vilinska kraljevna Feli toliko je smušena da stalno mora tražiti svoje stvari. A pronade toliko toga ....

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Felix Liber d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 4007148081577
Dimenzije: 19,5x25,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?