100 izumitelja i istraživača koji su promijenili svijet
0

100 izumitelja i istraživača koji su promijenili svijet

Grupa autora

Zavirite i saznajte tko su velikani hrvatske i svjetske povijesti čiji su genijalni izumi i otkrića promijenili svijet. Uz poznata imena kao što su Galileo Galilei, Albert Einstein, Marie Curie,...

24,95 € (187,99 kn)

Sažetak knjige

Zavirite i saznajte tko su velikani hrvatske i svjetske povijesti čiji su genijalni izumi i otkrića promijenili svijet. Uz poznata imena kao što su Galileo Galilei, Albert Einstein, Marie Curie, Nikola Kopernik i mnogi drugi, u knjizi se nalaze i hrvatski izumitelji i znanstvenici: Ruđer Bošković, Nikola Tesla, Eduard Slavoljub Penkala, Lavoslav Ružička i Faust Vrančić. Uronite u živote i otkrića genijalnih umova svjetske povijesti i njihove velike doprinose napretku čovječanstva.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Naklada Uliks d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538129872

22x28cm

Tvrdi uvez

2022.

104

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?