365 priča za laku noć
NEDOSTUPNO
0

365 priča za laku noć

Grupa autora

Svake večeri, jednu za drugom, potraži u ovoj lijepoj knjizi sve svoje životinjske prijatelje! Slijedeći stranice i godišnja doba, ti se te mali junaci voditi u neobične pustolovine… 365 priča za...

19,90 € (149,94 kn)

Sažetak knjige

Svake večeri, jednu za drugom, potraži u ovoj lijepoj knjizi sve svoje životinjske prijatelje! Slijedeći stranice i godišnja doba, ti se te mali junaci voditi u neobične pustolovine… 365 priča za slušanje, upravo prije nego zaspiš uz mamu, tatu, baku, djeda... Po tvom izboru!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Forum d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532912616

23x30cm

Tvrdi uvez

-

192

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?