Image alt text

Ljetna događanja u Hoću knjigu

26.07.2023.

Piše: Hoću knjigu

Iako je ljeto službeno krenulo, Hoću knjigu i dalje organizira brojne radionice i aktivnosti tijekom praznika, a što vas očekuje u našim knjižarama možete vidjeti u nastavku.


Subota, 29. srpnja: Escape Room

Posljednje subote u srpnju održat ćemo tematski, ljetni Escape Room u svim našim knjižarama. Potrebno je samo na blagajni zatražiti materijale, koji uključuju male verzije naslovnica ljetnih knjiga i letak na koji ćete upisati rješenje. Potrebno je potražiti naslove koji uključuju "ljeto" (uživo ili putem web tražilice) i otkriti s kojih smo to naslovnica uklonili ključne elemente. Naslove knjiga morate upisati na letak i predati ga na blagajni.

Nagrađujemo pet najbržih tragača, a možete osvojiti i dodatni poklon paket. Sve što trebate učiniti jest uslikati se u našoj knjižari (za vrijeme potrage ili nakon), označiti Hoću knjigu na jednoj od društvenih mreža i mi ćemo najbolju sliku nagraditi paketom iznenađenja.


Lokacije i vrijeme


Hoću knjigu Megastore8:00 - 17:00*
Hoću knjigu CCO East9:00 - 21:00
Hoću knjigu CCO West9:00 - 21:00
Hoću knjigu Arena Centar9:00 - 21:00
Hoću knjigu Supernova Garden Mall9:00 - 21:00
Hoću knjigu Supernova Buzin9:00 - 21:00
Hoću knjigu Varaždin8:00 - 14:00*
Hoću knjigu Tower Rijeka9:00 - 21:00
Hoću knjigu Supernova Zadar9:00 - 21:00
Hoću knjigu Joker Split9:00 - 21:00


Subota, 12. kolovoza: Escape Room

Za sve koji nisu stigli okušati se u srpanjskoj varijanti Escape Rooma, ponovit ćemo ovu aktivnost 12. kolovoza u svim našim knjižarama. Pravila su ista, kao i naslovi koje tražite te ponovo nagrađujemo 5 najbržih, kao i najbolju fotografiju iz knjižare.

Radno vrijeme možete vidjeti u tablici navedenoj gore.



Subota, 19. kolovoza: Torbiranje u Arena centru

Nakon male pauze nastavljamo aktivnost Torbiranja, kreativnih i edukativnih radionica za djecu i roditelje. Uz reviju školskih torbi očekuju vas i brojne radionice, kao i nagrade najodlučnije male školarce. Aktivnost traje od 16 do 20 sati, nije potrebna prijava, ulaz je slobodan, a sve što vas očekuje možete vidjeti ovdje.



Nedjelja, 20. kolovoza: Torbiranje u City Centru One East

Dan nakon, Torbiranje će se održati i na drugom dijelu grada, u našoj novijoj knjižari u City Centru one East. Aktivnost također traje od 16 do 20 sati, a sve detalje možete vidjeti ovdje.



Subota, 26. kolovoza: Torbiranje u Varaždinu

U našoj knjižari u samom centru Varaždina očekuje vas nova tura torbiranja. Od 10 do 14 sati vaše će dijete moći biti mali modni dizajner i sam dizajnirati svoju školsku vrećicu, moći će donijeti neke nove školske odluke i tako sudjelovati u natjecanju za novu školsku torbu, a roditeljima će stručne i korisne savjete za odabir školske opreme davati naša specijalistica Danica Šojat. Sve detalje možete naći ovdje.



Nedjelja, 27. kolovoza: Torbiranje u Buzinu

Posljednja u nizu ovih radionica održat će se u našoj knjižari u Supernova centru Buzin, od 16 do 20 sati. Očekuje vas jednako bogat i kreativan program, POSCA radionice, nagradni natječaj i brojni korisni savjeti. Iskoristite ovo vrijeme za druženje i zabavu sa svojom djecom. Sve detalje možete naći u ovom članku.



Subota, 2. rujna: dječja radionica (Megastore)

Ponovo prve subote u mjesecu naša Maja organizira i vodi malu kreativnu tvornicu za djecu. Kao i uvijek, bit će smijeha, zabave i čitanja, a tema je zasad - iznenađenje! Radionica počinje u 11 sati i nema prethodne prijave.


Subota, 2. rujna: Pričom na priču piknik (Megastore)

Završila nam je prva sezona dječje emisije Pričom na priču, a uskoro kreće i druga. Kako bismo proslavili naše druženje, brojna pročitana štiva i nagrađene crteže, pripremamo vam pravi mali morski piknik.


Možda ste već čuli za novu slikovnicu Divlja svinja ide na more autorice Ines Marciuš Kruljac i ilustratorice Jasmine Kosanović, a 2. rujna u 12 sati ta ista divlja svinja nam se vratila s mora i dolazi ravno u Hoću knjigu Megastore. Djeca će moći uživati u morskom pikniku u knjižari, družiti se s autoricom i ilustratoricom, pročitati kako je našoj divljoj svinji bilo na morskim praznicima, a moći će nam i ispričati/nacrtati kako su se oni sami proveli.

Čekaju vas dekice za piknik, grickalice, sokići, svi su dobrodošli - i mali i veliki.

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?