Divlja svinja ide na more
0

Divlja svinja ide na more

Ines Marciuš Kruljac

Kada se suoči s presušenim kaljužama svoje šumske domovine, divlja svinja donosi odluku koja je šokira čitavu šumu: odlazi na more. I dok putuje nepoznatim prostranstvima i upija pejzaže, naizgled...

12,90 €

Sažetak knjige

Kada se suoči s presušenim kaljužama svoje šumske domovine, divlja svinja donosi odluku koja je šokira čitavu šumu: odlazi na more. I dok putuje nepoznatim prostranstvima i upija pejzaže, naizgled bezazleno putovanje ubrzo se pretvara u pravu avanturu. Ova priča je puna duha i srčanosti, s likom koji ne prihvaća status quo i ne boji se pratiti svoje snove, čak i kada su u suprotnosti s očekivanjima okoline. Također je savršena za mlade čitatelje koji su tek započeli svoje čitateljsko putovanje, s posebno oblikovanim slovima i formatom koji olakšava čitanje.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531434652

0x24x24cm

Tvrdi uvez

2023.

32

-

Jasmina Kosanović

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje