Image alt text

Kada se odabir školske torbe pretvori u zabavu za cijelu obitelj!

15.06.2023.

Piše: Hoću knjigu

Hoću knjigu šestu godinu zaredom organizira Torbiranje

Početak nove školske godine početak je novog ciklusa za svakog osnovnoškolca, a sa sobom redovito donosi i manje ili više slatke dileme kakvu školsku torbu odabrati. Školarci će najčešće birati prema dizajnu, a roditelji će pažnju pridati pravilnom odabiru školske torbe čiji će teret školarci nositi čitave godine.Potraga za školskom torbom, vjerovali ili ne, počinje već u svibnju, iako se tada školska ili vrtićka godina tek bliži svome kraju. Dobro pripremljeni roditelji ili djedovi ili bake, naime, znaju da je tada najbolji izbor školskih torbi, a uz zamamne novitete pokoji stariji model može se naći na popustu.

Za razliku od prijašnjih godina, kada su roditelji potegli i do Austrije ili Njemačke kako bi nabavili kvalitetnu torbu, danas se na hrvatskom tržištu može naći više od tisuću raznih modela torbi i ruksaka. Cijene se kreću od petnaestak pa sve do vrtoglavih dvjesto eura, ponekad i više. Znajući da cijena ne garantira uvijek i kvalitetu, roditelji se prilikom kupovine školskih torbi najčešće raspituju među prijateljima i educiraju putem interneta.Kako bi svojim posjetiteljima olakšao ovaj težak odabir, knjižarski lanac Hoću knjigu svake godine u lipnju organizira veselo događanje pod nazivom Torbiranje.

Ono je dosad uključivalo jednu veliku reviju školskih torbi uz mnoštvo radionica i ostalih zabavnih momenata, a ove godine Torbiranje će imati svoju turneju po Hrvatskoj – točnije, u devet poslovnica ovog lanca koje se prostiru od Zagreba, Varaždina, Rijeke i Zadra pa sve do Splita. Na njima vas očekuju – razgovor sa specijalisticom za odabir školskih torbi, Danicom Šojat, koja će vam odati sve tajne kako se odlučiti za onu najbolju za vaše dijete, a dok roditelji razgledavaju pozamašan odabir djeca se mogu zabavljati na POSCA radionici ukrašavanja torbi za tjelesni, uživati u foto natječaju, ispisivati svoje želje u novoj školskoj godini te sudjelovati u natječaju na kojem mogu osvojiti školsku torbu ili pak s KARBON priborom bojati najnoviji katalog koji sažima creme de la creme ovogodišnje ponude u Hoću knjigu. U spomenutom katalogu možete pronaći i edukativan tekst o sedam koraka za odabir idealne torbe, kao i popis svih događanja s točnim datumima, terminima i lokacijama. A isti popis dijelimo ovdje s vama:


Lokacija
Datum
Vrijeme
Hoću knjigu CCOne West, Zagrebpetak, 16.6.16:00 - 20:00
Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7, Zagrebsubota, 17.6.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Tower Center, Rijekanedjelja, 18.6.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Joker, Splitsubota, 8.7.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Supernova Zadarnedjelja, 9.7.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Arena Centarsubota, 19.8.16:00 - 20:00
Hoću knjigu CCOne East, Zagrebnedjelja, 20.8.16:00 - 20:00
Hoću knjigu Varaždin, Ul. Ljudevita Gaja 17subota, 26.8.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Supernova Buzin, Zagrebnedjelja, 27.8.16:00 - 20:00


Ne čekajte posljednji tren i nabavite na vrijeme svoju školsku torbu i prateći pribor. A sve vas to čeka u – Hoću knjigu.
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?