Image alt text

Kada se odabir školske torbe pretvori u zabavu za cijelu obitelj!

15.06.2023.

Piše: Hoću knjigu

Hoću knjigu šestu godinu zaredom organizira Torbiranje

Početak nove školske godine početak je novog ciklusa za svakog osnovnoškolca, a sa sobom redovito donosi i manje ili više slatke dileme kakvu školsku torbu odabrati. Školarci će najčešće birati prema dizajnu, a roditelji će pažnju pridati pravilnom odabiru školske torbe čiji će teret školarci nositi čitave godine.Potraga za školskom torbom, vjerovali ili ne, počinje već u svibnju, iako se tada školska ili vrtićka godina tek bliži svome kraju. Dobro pripremljeni roditelji ili djedovi ili bake, naime, znaju da je tada najbolji izbor školskih torbi, a uz zamamne novitete pokoji stariji model može se naći na popustu.

Za razliku od prijašnjih godina, kada su roditelji potegli i do Austrije ili Njemačke kako bi nabavili kvalitetnu torbu, danas se na hrvatskom tržištu može naći više od tisuću raznih modela torbi i ruksaka. Cijene se kreću od petnaestak pa sve do vrtoglavih dvjesto eura, ponekad i više. Znajući da cijena ne garantira uvijek i kvalitetu, roditelji se prilikom kupovine školskih torbi najčešće raspituju među prijateljima i educiraju putem interneta.Kako bi svojim posjetiteljima olakšao ovaj težak odabir, knjižarski lanac Hoću knjigu svake godine u lipnju organizira veselo događanje pod nazivom Torbiranje.

Ono je dosad uključivalo jednu veliku reviju školskih torbi uz mnoštvo radionica i ostalih zabavnih momenata, a ove godine Torbiranje će imati svoju turneju po Hrvatskoj – točnije, u devet poslovnica ovog lanca koje se prostiru od Zagreba, Varaždina, Rijeke i Zadra pa sve do Splita. Na njima vas očekuju – razgovor sa specijalisticom za odabir školskih torbi, Danicom Šojat, koja će vam odati sve tajne kako se odlučiti za onu najbolju za vaše dijete, a dok roditelji razgledavaju pozamašan odabir djeca se mogu zabavljati na POSCA radionici ukrašavanja torbi za tjelesni, uživati u foto natječaju, ispisivati svoje želje u novoj školskoj godini te sudjelovati u natječaju na kojem mogu osvojiti školsku torbu ili pak s KARBON priborom bojati najnoviji katalog koji sažima creme de la creme ovogodišnje ponude u Hoću knjigu. U spomenutom katalogu možete pronaći i edukativan tekst o sedam koraka za odabir idealne torbe, kao i popis svih događanja s točnim datumima, terminima i lokacijama. A isti popis dijelimo ovdje s vama:


Lokacija
Datum
Vrijeme
Hoću knjigu CCOne West, Zagrebpetak, 16.6.16:00 - 20:00
Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7, Zagrebsubota, 17.6.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Tower Center, Rijekanedjelja, 18.6.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Joker, Splitsubota, 8.7.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Supernova Zadarnedjelja, 9.7.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Arena Centarsubota, 19.8.16:00 - 20:00
Hoću knjigu CCOne East, Zagrebnedjelja, 20.8.16:00 - 20:00
Hoću knjigu Varaždin, Ul. Ljudevita Gaja 17subota, 26.8.10:00 - 14:00
Hoću knjigu Supernova Buzin, Zagrebnedjelja, 27.8.16:00 - 20:00


Ne čekajte posljednji tren i nabavite na vrijeme svoju školsku torbu i prateći pribor. A sve vas to čeka u – Hoću knjigu.
NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje