Image alt text

Hoću knjigu & Kisha natječaj kratke priče

06.06.2023.

Piše: Hoću knjigu

S ovim kišnim danima pristigao nam je i novi nagradni natječaj

Kisha pametni kišobrani ne samo da su jedinstven proizvod u svijetu, već su i originalan hrvatski proizvod. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, ručno šivani i otporni na hrđanje, a okvir im se ne može strgati ni pri naletu vjetra od gotovo 200 kilometara na sat.

Osim klasičnog izgleda i izdržljivosti, ovi kišobrani mogu se pohvaliti nečim zaista posebnim – posebnom aplikacijom za pametne telefone. S bluetooth tehnologijom i ugrađenim GPS sustavom možete biti sigurni da vas kiša više nikad neće iznenaditi, jer vam ovaj kišobran najavljuje vremensku prognozu kako vas ne bi iznenadio pljusak, a ako ga slučajno negdje zaboravite, upozorit će vas i dati vam lokaciju na kojoj ste ga ostavili.

Kisha i Hoću knjigu poklonit će čak dva pametna kišobrana – Kisha Classic BlackKisha Foldable (navy blue boja) pobjednicima natječaja, a kako biste ih osvojili, ovaj put se morate jako potruditi.

Otvaramo natječaj kratke priče od maksimalno 1000 znakova s razmacima na temu Kisha. Tema je slobodna, ne mora biti povezana ni s Kisha kišobranima, ni kišom općenito; iskoristite taj naslov i stvorite nešto sasvim drugačije i svoje od njega.

Radove šaljite na info@hocuknjigu.hr do 23. lipnja 2023.

Pobjedničke priče (s potpisom ili bez) objavljujemo na našem blogu.
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?