Image alt text

Hoću knjigu & Kisha natječaj kratke priče

06.06.2023.

Piše: Hoću knjigu

S ovim kišnim danima pristigao nam je i novi nagradni natječaj

Kisha pametni kišobrani ne samo da su jedinstven proizvod u svijetu, već su i originalan hrvatski proizvod. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, ručno šivani i otporni na hrđanje, a okvir im se ne može strgati ni pri naletu vjetra od gotovo 200 kilometara na sat.

Osim klasičnog izgleda i izdržljivosti, ovi kišobrani mogu se pohvaliti nečim zaista posebnim – posebnom aplikacijom za pametne telefone. S bluetooth tehnologijom i ugrađenim GPS sustavom možete biti sigurni da vas kiša više nikad neće iznenaditi, jer vam ovaj kišobran najavljuje vremensku prognozu kako vas ne bi iznenadio pljusak, a ako ga slučajno negdje zaboravite, upozorit će vas i dati vam lokaciju na kojoj ste ga ostavili.

Kisha i Hoću knjigu poklonit će čak dva pametna kišobrana – Kisha Classic BlackKisha Foldable (navy blue boja) pobjednicima natječaja, a kako biste ih osvojili, ovaj put se morate jako potruditi.

Otvaramo natječaj kratke priče od maksimalno 1000 znakova s razmacima na temu Kisha. Tema je slobodna, ne mora biti povezana ni s Kisha kišobranima, ni kišom općenito; iskoristite taj naslov i stvorite nešto sasvim drugačije i svoje od njega.

Radove šaljite na info@hocuknjigu.hr do 23. lipnja 2023.

Pobjedničke priče (s potpisom ili bez) objavljujemo na našem blogu.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje