Kišobran pametni Foldable Navy Blue Kisha
0

Kišobran pametni Foldable Navy Blue Kisha

Kisha

79,00 €

Opis

Kisha pametni kišobran je hrvatski proizvod. Kisha pametni kišobran je visokokvalitetni kišobran koji je opremljen brojnim funkcionalnostima i tehnologijom koja ga čini izuzetno praktičnim i funkcionalnim. Ovaj kišobran se može povezati s Vašim smartphoneom uređajem putem aplikacije, što ga čini prvim pametnim kišobranom na svijetu. Kisha pametni kišobran se spaja na mobilni uređaj putem aplikacije gdje bluetooth modul komunicira s aplikacijom te javlja korisniku kada ga ostavi iza sebe (npr. u kafiću, kod doktora, na nekom drugom javnom mjestu). U istom trenutku aplikacija pušta "pin" na mapi gdje je Kisha zadnji put bila povezana s Vašim mobilnim uređajem. Također Vam javlja kad se očekuje kiša kako biste svoju Kishu ponijeli sa sobom. Osim toga, Kisha pametni kišobran je izrađen od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Kisha pametni kišobran ima izuzetno izdržljiv okvir od vlakana stakla i aluminijskih legura (fiberglass), što ga čini vrlo izdržljivim i otpornim na vjetar (od 80- 140 kmh, ovisno o modelu). Osim toga, tkanina je otporna na UV zrake, što osigurava da boje ne blijede i da će vaš kišobran izgledati sjajno dugi niz godina. Kisha Foldable kišobran savršen je za urbanog korisnika koji je u pokretu i treba kompaktnu, lako pohranjivu opciju. Ovaj kišobran ima mehanizam za automatsko otvaranje i zatvaranje te vjetrootporni dizajn za praktičnost i zaštitu. Promjerom od 120 cm idealan je za jednu ili dvije osobe.

Galerija slika

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje