Kišobran pametni Classic Black Kisha
0

Kišobran pametni Classic Black Kisha

Kisha

99,00 €

Opis

Kisha pametni kišobran je hrvatski proizvod. Kisha pametni kišobran je visokokvalitetni kišobran koji je opremljen brojnim funkcionalnostima i tehnologijom koja ga čini izuzetno praktičnim i funkcionalnim. Ovaj kišobran se može povezati s Vašim smartphoneom uređajem putem aplikacije, što ga čini prvim pametnim kišobranom na svijetu. Kisha pametni kišobran se spaja na mobilni uređaj putem aplikacije gdje bluetooth modul komunicira s aplikacijom te javlja korisniku kada ga ostavi iza sebe (npr. u kafiću, kod doktora, na nekom drugom javnom mjestu). U istom trenutku aplikacija pušta "pin" na mapi gdje je Kisha zadnji put bila povezana s Vašim mobilnim uređajem. Također Vam javlja kad se očekuje kiša kako biste svoju Kishu ponijeli sa sobom. Osim toga, Kisha pametni kišobran je izrađen od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Kisha pametni kišobran ima izuzetno izdržljiv okvir od vlakana stakla i aluminijskih legura (fiberglass), što ga čini vrlo izdržljivim i otpornim na vjetar (od 80- 140 kmh, ovisno o modelu). Osim toga, tkanina je otporna na UV zrake, što osigurava da boje ne blijede i da će vaš kišobran izgledati sjajno dugi niz godina. Kisha Classic kišobran prikladan je za sofisticiranu osobu koja cijeni stil, funkcionalnost i klasiku. Izrađen je s ručno, visokokvalitetnim šavovima kako bismo osigurali trajnost proizvoda. Znamo koliko je važna briga za okoliš našim kupcima, stoga je ručka Kiha Classic kišobrana izrađena od recikliranog materijala. Kisha Classic kišobran je otporan na vjetar i ima prostrani promjer od 114cm za pružanje zaštite tijekom kišnih dana.

Galerija slika

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje