Image alt text

Zašto te volim: nagradni natječaj

7.2.2024.

Piše: Hoću knjigu

Ususret Valentinovu svjetski hit Tillie Cole, A Thousand Boy Kisses konačno je dočekao i svoje hrvatsko izdanje u izdavačkoj kući Poetika. Knjiga je u originalu bila rasprodana iz mjeseca u mjesec, a ova prekrasna ljubavna priča savršeno je štivo za mlade, ali i starije ljubitelje ovakve vrste književnosti. Autorica nas uvodi u život dvoje tinejdžera koji su vezani neraskidivim prijateljstvom, a glavni fokus knjige upravo je na njihovom odnosu koji se razvija od djetinjstva do adolescencije, prolazeći kroz različite faze odrastanja i sazrijevanja. Kroz snažan narativ, čitatelji se suočavaju s pitanjima ljubavi, gubitka i dubokih emocija.


Kako bismo proslavili dolazak ove knjige na hrvatsko tržište, u suradnji s Poetikom pokrenuli smo nagradni natječaj koji će se održati od 7. do 14. veljače 2024. U svakoj od naših knjižara naći ćete posebno izloženu knjigu, kraj koje će biti sve što vam je potrebno kako biste sudjelovali u natječaju. Vaš je zadatak na papirić upisati kratku emotivnu poruku svojoj ljubavi, članu obitelji, prijatelju ili kućnom ljubimcu, koja ukratko odgovara na pitanje "Zašto te volim". Svi znamo da ljubavne izjave ne moraju biti dugačke kako bismo osjetili njihovu snagu, pa pokušajte sažeti svoje emocije u jednu-dvije kratke rečenice. Na poleđini papirića obavezno napišite svoj kontakt (mail adresu) kako bismo vas mogli kontaktirati za osvojenu nagradu. Savinuti papirić ubacite u staklenku, a naši će vrijedni djelatnici sve ljubavne porukice poslati te ćemo ih mi pozorno pročitati i pobjednike proglasiti 19. veljače 2024.


Proglasit ćemo jednog pobjednika, odnosno, najbolju ljubavnu poruku za svaku od naših knjižara te će pobjednik osvojiti primjerak knjige Tisuću poljubaca. Poruka koja nas najviše oduševi osvojit će poseban valentinovski paket u suradnji sa Ziajom.U fizičkom natječaju mogu sudjelovati svi posjetitelji naših knjižara od 7. do 14.2.2024., bez obzira na grad u kojem obitavaju (s područja RH), pod uvjetom da upišu svoju email adresu. Pobjednike ćemo proglasiti 19.2.2024. (ukupno 10 pobjednika za knjigu Tisuću poljubaca i 1 za Ziaja&Tisuću poljubaca paket.

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje