Tisuću poljubaca
0

Tisuću poljubaca

Tillie Cole

1. dio

17,90 €

Sažetak knjige

Postoji li išta ljepše od ljubavi dvoje ljudi koji svoju vezu oblikuju od djetinjstva? Vječno prijateljstvo Runea Kristiansena i Poppy Litchfield godinama je prerastalo u trajnu ljubav, sve dok jednog dana sve što su gradili nije stavljeno na kušnju. Naime, Rune mora napustiti njihov mali grad Blossom Grove i vratiti se u rodnu Norvešku. Nakon dvije godine odvojenosti, Rune se vraća, no više nije isti mladić kojeg je Poppy voljela. Promjene u Runeovom ponašanju izazivaju pitanja i sumnje - što se točno dogodilo da je njezin nekoć nježni i pažljivi Rune postao osoran i hladan? Poppy, suočena s njegovom promjenom i vlastitom tajnom, nalazi se pred izazovom: može li njihova ljubav preživjeti ovu oluju? Ova emotivna priča istražuje dubinu prave ljubavi, njezinu postojanost kroz teškoće i potragu za ponovnim spajanjem dva srca uprkos preprekama.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Poetika j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538481109

0x21x14cm

Meki uvez

-

400

Mirjana Paić-Jurinić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje