The Silmarillion
0

The Silmarillion

J.R.R. Tolkien

J.R.R. Tolkien, profesor lingvistike i stručnjak za engleski i skandinavske jezike i kulturu, izmaštao je čitav jedan novi svijet, njegovu povijest, jezik i kulturu. Ovu knjigu pisao je tokom pedeset...

13,20 €

Sažetak knjige

J.R.R. Tolkien, profesor lingvistike i stručnjak za engleski i skandinavske jezike i kulturu, izmaštao je čitav jedan novi svijet, njegovu povijest, jezik i kulturu. Ovu knjigu pisao je tokom pedeset godina, uz brojne izmjene i dorade, pa stoga nema konzistentnu strukturu romana kao druge njegove knjige. Objavljena je 1977. nakon što je umro (posao urednika obavio je njegov sin) i predstavlja uvid u povijest Međuzemlja i njegovu mitologiju. Osim Silmarilliona koji je središnji dio knjige i gdje se priča o tri dragulja Silmarila zbog kojih vilenjaci ratuju protiv sila zla, u knjigu su uvrštena još četiri kratka djela. Dva od njih su legende o samom postanku svijeta pisane u stilu drevnih epova. Preostala dva zaokružuju cjelokupnu povijest Međuzemlja,sve do kraja trećeg doba i napisane su u formi povijesnih tekstova. U njima se opisuju i događaji koji su tema trilogije Gospodar prstenova.<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

HarperCollins Publishers

Engleski jezik

9780007523221

12.9x19.8cm

Meki uvez

2013.

480

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje