book cover
Babylon's Ashes James S.A. Corey
book cover
Pročitaj odlomak

Babylon's Ashes

The Expanse knjiga 6.

James S.A. Corey

Free Navy, nasilna grupa Beltera u ratnim brodovima s crnog tržišta, osakatila je zemlju i započela kampanju piratstva i nasilja među ostalim planetima. Brodovi iz kolonije koji su na putu za tisuće novih svjetova na drugom kraju izvanzemaljskog portala lak su plijen i nema dovoljno jake sile da ih

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 560
Dimenzije 12,9x19,7

Sažetak knjige

Free Navy, nasilna grupa Beltera u ratnim brodovima s crnog tržišta, osakatila je zemlju i započela kampanju piratstva i nasilja među ostalim planetima. Brodovi iz kolonije koji su na putu za tisuće novih svjetova na drugom kraju izvanzemaljskog portala lak su plijen i nema dovoljno jake sile da ih zaštiti. James Holden i njegova posada upoznati su s prednostima i manama ove nove sile bolje od ikoga. Malobrojni i s malo oružja, ostaci ostataka stare političke moći pozivaju Rocinante zbog očajničke misije da stignu do stanice Medina u srcu portala. Ali novi savezi su manjkavi koliko i stari i bitka za moć tek počinje. Kako raste kaos, tako raste i misterij. Flote pirata, pobune i izdaje možda su najmanji Rocinanteovi problemi. U opasnom svijetu iza portala , izbori nekolicine oštećenih i očajnih ljudi možda odredi sudbinu nečeg većeg no što je samo čovječanstvo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Jezik: Engleski jezik
Dimenzije: 12,9x19,7
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?