book cover
Abaddon's Gate James S.A. Corey
book cover
Pročitaj odlomak

Abaddon's Gate

The Expanse knjiga 3.

James S.A. Corey

Generacijama je solarni sistem kojeg čine Mars, mjesec i Asteroidni pojas bila velika granica čovječanstva. Sve do sada. Izvanzemaljska tvorevina ispod oblaka Venere pojavila se u Uranovoj orbiti gdje je sagradila masivni portal koji vodi u mrak bez svijetlosti zvijezda. Jim Holden i ekipa dio su ve

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 560
Dimenzije 15,5x19,8

Sažetak knjige

Generacijama je solarni sistem kojeg čine Mars, mjesec i Asteroidni pojas bila velika granica čovječanstva. Sve do sada. Izvanzemaljska tvorevina ispod oblaka Venere pojavila se u Uranovoj orbiti gdje je sagradila masivni portal koji vodi u mrak bez svijetlosti zvijezda. Jim Holden i ekipa dio su velike flote znanstvenih i vojnih brodova koji imaju zadatak istražiti tvorevinu. No iza kulisa odvija se velika zavjera u čijoj je srži uništenje Holdena. I dok izaslanici ljudske rase pokušavaju saznati je li portal prilika ili prijetnja, najveća opasnost ona je koju su poveli sa sobom.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Jezik: Engleski jezik
ISBN-13: 9781841499932
Dimenzije: 15,5x19,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?