book cover
A Storm of Swords: Blood and Gold George R.R. Martin
book cover
Pročitaj odlomak

A Storm of Swords: Blood and Gold

A Song of Ice and Fire knjiga 3. - 2.dio

George R.R. Martin

Obitelj Stark je raštrkana. Robb Stark možda jest Kralj na Sjeveru, no mora se pokoriti volji starog tiranina Waldera Freya ako želi zadržati svoju krunu. I dok je njegova najmlađa sestra Arya izbjegla kandžama izopačene Cresei Lannister i njezinog sina, hirovitog Joffreya, Sansa postaje njihovom za

Format Meki uvez
Broj stranica 607
Dimenzije 12,9x19,8

Sažetak knjige

Obitelj Stark je raštrkana. Robb Stark možda jest Kralj na Sjeveru, no mora se pokoriti volji starog tiranina Waldera Freya ako želi zadržati svoju krunu. I dok je njegova najmlađa sestra Arya izbjegla kandžama izopačene Cresei Lannister i njezinog sina, hirovitog Joffreya, Sansa postaje njihovom zarobljenicom. U međuvremenu, s druge strane oceana, Daenerys Stormborn, posljednja nasljednica Vladara zmajeva, sije smrt u gradovima Astapor i Yunkai gdje se trguje robljem i približava se Westerosu s osvetom u srcu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: HarperCollins Publishers
Jezik: Engleski jezik
ISBN-13: 9780007119554
Dimenzije: 12,9x19,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?