book cover
A Feast for Crows George R.R. Martin
book cover
Pročitaj odlomak

A Feast for Crows

A Song of Ice and Fire knjiga 4.

George R.R. Martin

Zvuči predobro da bi bilo istinito. Nakon stoljeća gorkih borbi i smrtonosnih izdaja, sedam sila koje dijele zemlju krvavim načinom došli su do primirja. Ili se tako čini… Smrću čudovišnog kralja Joffreya, Cersei zavlada Kraljevim grudobranom. Smrt Robba Starka slomila je kičmu pobunjenicima sa Sjev

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 864
Dimenzije 12,9x19,8

Sažetak knjige

Zvuči predobro da bi bilo istinito. Nakon stoljeća gorkih borbi i smrtonosnih izdaja, sedam sila koje dijele zemlju krvavim načinom došli su do primirja. Ili se tako čini… Smrću čudovišnog kralja Joffreya, Cersei zavlada Kraljevim grudobranom. Smrt Robba Starka slomila je kičmu pobunjenicima sa Sjevera i njegova braća i sestre razasuti su diljem kraljevstva. Nekolicina onih koji imaju pravo na vlast su ili preslabi ili su predaleko od Željeznog prijestolja. Rat, koji je dugo bjesnio, sam je sebe izmorio. No nakon svake žestoke borbe, okupljaju se preživjeli, odmetnici, izdajnici, strvinari i počinju kljucati kosti mrtvih i bore se za ostatke. U Sedam kraljevina, dok se ljudske vrane okupljaju na gozbi pepela, stvaraju se novi zapleti i opasni novi savezi. Nova i već poznata lica izranjaju iz zlokobnog sumraka prošlih bitaka kako bi se suočili s novim izazovima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: HarperCollins Publishers
Jezik: Engleski jezik
ISBN-13: 9780007548279
Dimenzije: 12,9x19,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?