book cover
A Dance of Dragons: Dreams and Dust George R.R. Martin
book cover
Pročitaj odlomak

A Dance of Dragons: Dreams and Dust

A Song of Ice and Fire knjiga 5. - 1.dio

George R.R. Martin

Prvi dio pete knjige Pjesme leda i vatre, najveće suvremene fantazije. Tyrion Lannister, nakon što je ubio svojeg oca, krivo je optužen za smrt svojeg nećaka, kralja Joffreya. Pobjegao je iz Kraljeva Grudobrana i sad traže njegovu glavu. Na sjeveru stoji veliki Ledeni zid, struktura jaka poput njezi

Format Meki uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 704
Dimenzije 12,7x19,6

Sažetak knjige

Prvi dio pete knjige Pjesme leda i vatre, najveće suvremene fantazije. Tyrion Lannister, nakon što je ubio svojeg oca, krivo je optužen za smrt svojeg nećaka, kralja Joffreya. Pobjegao je iz Kraljeva Grudobrana i sad traže njegovu glavu. Na sjeveru stoji veliki Ledeni zid, struktura jaka poput njezinih čuvara. Jon Snow, kopile Eddarda Starka izabran je za 998. Zapovjednika Noćne straže. No John ima neprijatelje s obje strane Zida. Na istoku Daenerys Targaryen bori se sačuvati grad izgrađen od snova i prašine.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: HarperCollins Publishers
Jezik: Engleski jezik
ISBN-13: 9780007466061
Dimenzije: 12,7x19,6
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?