book cover
A Dance of Dragons: After the Feast George R.R. Martin
book cover
Pročitaj odlomak

A Dance of Dragons: After the Feast

A Song of Ice and Fire knjiga 5. - 2.dio

George R.R. Martin

Drugi dio pete knjige Pjesme leda i vatre, najveće suvremene fantazije. Budućnost Sedam kraljevina na tankim je nogama. U Kraljevu Grudobranu kraljica Cercei Lannister čeka suđenje, napustili su je svi kojima je vjerovala. U Yunkaiju njezin brat Tyrion prodan je u roblje. Stannis Baratheon napustio

Format Meki uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 592
Dimenzije 12,9x19,8

Sažetak knjige

Drugi dio pete knjige Pjesme leda i vatre, najveće suvremene fantazije. Budućnost Sedam kraljevina na tankim je nogama. U Kraljevu Grudobranu kraljica Cercei Lannister čeka suđenje, napustili su je svi kojima je vjerovala. U Yunkaiju njezin brat Tyrion prodan je u roblje. Stannis Baratheon napustio je svoju ženu i Crvenu svećenicu Melisandre i od Zida korača prema jugu kako bi se sukobio s Boltonima kod Winterfella. No iza Zida vojska Divljaka sprema ogroman napad… Rasplamsavaju se ljuti sukobi na svim stranama koje u kojima sudjeluje velika skupina odmetnika, svećenika, vojnika, plemića i robova. Valovi sudbine neminovno vode ka najvećem plesu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: HarperCollins Publishers
Jezik: Engleski jezik
ISBN-13: 9780007466078
Dimenzije: 12,9x19,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?