book cover
A Column of Fire Ken Follett
book cover
Pročitaj odlomak

A Column of Fire

The Kingsbridge Novels knjiga 3.

Ken Follett

Božić 1558. godine, mladi Ned Willard vraća se kući u Kingsbride i saznaje da se njegov svijet promijenio. S drevne katedrale širi se pogled na grad koji je razorila religija. Europa je u kaosu dok se principi krvavo sukobe s prijateljstvom, odanosti i ljubavi. Ned se ubrzo nađe na suprotnoj strani

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 768
Dimenzije 16x24

Sažetak knjige

Božić 1558. godine, mladi Ned Willard vraća se kući u Kingsbride i saznaje da se njegov svijet promijenio. S drevne katedrale širi se pogled na grad koji je razorila religija. Europa je u kaosu dok se principi krvavo sukobe s prijateljstvom, odanosti i ljubavi. Ned se ubrzo nađe na suprotnoj strani djevojke koju želi oženiti, Margery Fitzgerald. Zatim Elizabeth Tudor postaje kraljica i cijela Europa okrene se protiv Engleske. Mudra, odlučna mlada monarhistkinja osnuje prvu tajnu službu kako bi na vrijeme saznala za moguće atentate, spletke, pobune i planove za bijeg. Saga koja je očarala milijune čitatelja djela The Pillars of the Earth i World Without End nastavlja se izvrsnim i napetim djelom A Column of Fire Kena Folletta.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Jezik: Engleski jezik
Dimenzije: 16x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?