book cover
A Clash of Kings George R.R. Martin
book cover
Pročitaj odlomak

A Clash of Kings

A Song of Ice and Fire knjiga 2.

George R.R. Martin

Knjiga po kojoj je temeljana druga sezona HBO serije Igre prijestolja. U ovom dugo očekivanom nastavku igre prijestolja, George R. R. Martin stvorio je djelo nenadmašene vizije, moći i mašte. Sraz kraljeva vodi nas u svijet divljenja i osvete, čarobnjaštva i ratovanja na naćin s kakvim se još do sad

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 911
Dimenzije 12,9x19,8

Sažetak knjige

Knjiga po kojoj je temeljana druga sezona HBO serije Igre prijestolja. U ovom dugo očekivanom nastavku igre prijestolja, George R. R. Martin stvorio je djelo nenadmašene vizije, moći i mašte. Sraz kraljeva vodi nas u svijet divljenja i osvete, čarobnjaštva i ratovanja na naćin s kakvim se još do sada niste susreli. Iz drevne tvrđave Dragonstonea na zabranjene obale Winterfella, vlada kaos. Šest različitih strana se bore za kontrolu podijeljene zemlje i željeznog prijestolja Sedam kraljevstava, pripremajući da svoje zahtjeve ulože kroz oluju, previranja i rat. To je priča u kojoj se brat bavi bratom, a mrtvi ustaju i hodaju noćima. Princeza se pretvara da je siroti dječak, vitez uma priprema otrov za podmuklog čarobnjaka, a divlji muškarci spuštaju se s Planina Mjeseca da unište selo. U pozadini incesta i bratoubojstva, alkemije i ubojstva, pobjeda može ići prema muškarcima i ženama opsjednutim najhladnijim čelikom i najhladnijim srcima. Jer kada se kraljevi sukobe, cijela zemlja treperi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: HarperCollins Publishers
Jezik: Engleski jezik
ISBN-13: 9780007548248
Dimenzije: 12,9x19,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?