Healing Through Words
0

Healing Through Words

Rupi Kaur

Healing Through Words is a guided tour on the journey back to the self, a cathartic and mindful exploration through writing. This carefully curated collection of exercises asks only that you be...

22,45 € (169,15 kn)

Sažetak knjige

Healing Through Words is a guided tour on the journey back to the self, a cathartic and mindful exploration through writing. This carefully curated collection of exercises asks only that you be vulnerable and honest, both with yourself and the page. You don't need to be a writer to take this walk; you just need to write - that's all.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

-

Engleski jezik

9781398518797

17.8x22.9cm

Tvrdi uvez

2022.

320

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?