book cover
Tri posleratna druga Đorđe Balašević
Kupi 90,00 kn (11,95 €) 100,00 kn (13,27 €)
book cover
Pročitaj odlomak

Tri posleratna druga

Đorđe Balašević

Mnogi ovaj roman čuvaju kao najveću dragocjenost i zalog za budućnost. Nešto, poput svjedočanstva o prošlosti. Da nas uvijek sjeća. Roman koji nam Đorđa Balaševića predstavlja kao pisca. Možemo reći da mu je prva knjiga uspješna koliko su uspješne i njegove pjesme. Isti jezik, britki humor, sarkazam

100,00 kn (13,27 €)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 90,00 kn (11,95 €)

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 286
Dimenzije 16x22

Sažetak knjige

Mnogi ovaj roman čuvaju kao najveću dragocjenost i zalog za budućnost. Nešto, poput svjedočanstva o prošlosti. Da nas uvijek sjeća. Roman koji nam Đorđa Balaševića predstavlja kao pisca. Možemo reći da mu je prva knjiga uspješna koliko su uspješne i njegove pjesme. Isti jezik, britki humor, sarkazam bez patetičnosti i pesimizma - upravo onako kako smo navikli.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Balbelo studio
Jezik: Srpski jezik
Dimenzije: 16x22
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?