book cover
Dokeo - Enciklopedija za nove generacije Nepoznati autor
book cover
Pročitaj odlomak

Dokeo - Enciklopedija za nove generacije

Nepoznati autor

ENCIKLOPEDIJA ZA NOVE GENERACIJE DOKEO 9 - 99 godina Dokeo? Dokeo na grčkom znači MISLIM! Znate li zašto - kockice leda plutaju? - koliko se mišića pokrene kad nekoga poljubimo? - koja vrsta mrava uzgaja gljive ? - u kojem položaju rađaju žirafe? Odgovore na ta i još mnoga pitanja možete pronaći na

Format
Godina izdanja 2010
Broj stranica 472
Dimenzije 22x27

Sažetak knjige

ENCIKLOPEDIJA ZA NOVE GENERACIJE DOKEO 9 - 99 godina Dokeo? Dokeo na grčkom znači MISLIM! Znate li zašto - kockice leda plutaju? - koliko se mišića pokrene kad nekoga poljubimo? - koja vrsta mrava uzgaja gljive ? - u kojem položaju rađaju žirafe? Odgovore na ta i još mnoga pitanja možete pronaći na više od 450 stranica enciklopedije za sve generacije, od 9 - 99 godina.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Izdavač: Školska knjiga d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 22x27
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?