book cover
Dečki odjebite u skokovima Krešimir Mišak
book cover
Pročitaj odlomak

Dečki odjebite u skokovima

I dalje: sve piše u novinama... samo najvažnije ne

Krešimir Mišak

Dečki, odjebite u skokovima nastavak je Mišakove knjige Sve piše u novinama... a ponešto i ne i predstavlja nastavak šetnje kroz vijesti koje su ispred naših očiju a opet skriveno programiranjem i zavođenjem uma i pažnje i same sudjeluju u gradnji orvelovske totalitarističke države. Cilj je centrali

Format Meki uvez
Godina izdanja 2013
Broj stranica 560
Dimenzije 17 x 24

Sažetak knjige

Dečki, odjebite u skokovima nastavak je Mišakove knjige Sve piše u novinama... a ponešto i ne i predstavlja nastavak šetnje kroz vijesti koje su ispred naših očiju a opet skriveno programiranjem i zavođenjem uma i pažnje i same sudjeluju u gradnji orvelovske totalitarističke države. Cilj je centralizirana kontrola planeta pomoću strukture svjetske vlade, svjetske vojske, svjetske valute i mikročipiranog stanovništva. To se sve zbiva u ovom trenutku i do detalje je dokumentirano – ako si dopustimo uočavanje i povezivanje detalja u smislenu cjelinu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Teledisk d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 17 x 24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?