book cover
Civilizacija, danas i sutra 1 i 2 Milan Mesarić
book cover
Pročitaj odlomak

Civilizacija, danas i sutra 1 i 2

Milan Mesarić

Ovo je jedinstveno djelo, u dvije knjige, koje na hrvatskom jeziku nema paralele, a teško bismo i u svjetskoj, bilo znanstvenoj bilo popularnoj literaturi naišli na djelo takvih ambicija i takvih opsega. Autor, Milan Mesarić pravi je suvremeni homo universalist, tip renesansnog čovjeka poznavatelja

Format Meki uvez
Godina izdanja 2004
Broj stranica 962
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Ovo je jedinstveno djelo, u dvije knjige, koje na hrvatskom jeziku nema paralele, a teško bismo i u svjetskoj, bilo znanstvenoj bilo popularnoj literaturi naišli na djelo takvih ambicija i takvih opsega. Autor, Milan Mesarić pravi je suvremeni homo universalist, tip renesansnog čovjeka poznavatelja vrlo različitih područja, ali sve ono o čemu piše, poznaje do u detalje zahvaćajući u samu srž problema. U prvom dijelu autor prikazuje metode i filozofiju globalizacije, čiji su pokretači osnovnu pozitivnu ideju izokrenuli u pogubnu praksu koja ozbiljno prijeti uništenjem cjelokupne civilizacije. U drugom dijelu autor izlaže poglede i doktrine suvremenih znanstvenika i filozofa koji govore o mogućnostima drugačijeg, općekorisnog gledanja na svijet, čovječanstvo i pojedinca. U trećem dijelu M. Mesarić govori o sve većem utjecaju učenja orijentalnih mistika na Zapadu i o znanstvenim dokazima da su njihova učenja u skladu sa saznanjima suvremene fizike. Četvrti dio posvećen je mogućnostima i dostignućima komplementarne medicine koja je paralelna suvremenoj kliničkoj zapadnjačkoj medicini. Autor nam pruža uvid u velike mogućnosti alternativnog pristupa zdravlju. Djelo je od ogromne važnosti na samo za one koje zanima boljitak cjelokupnog čovječanstva, već će svaki pojedinac u ovom opsežnom djelu naći mnogo štošta čime će poboljšati vlastiti život.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Škorpion d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789536405640
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?