book cover
Blesimetar Drugi Saša Ceci
book cover
Pročitaj odlomak

Blesimetar Drugi

Šest godina stariji, nimalo pametniji

Saša Ceci

U knjizi iznosim činjenice i znanstvenu istinu kako je ja vidim, a nitko ne voli čuti istinu pa tako kako su nekada kraljevi preko dvorskih luda, koje su bile šašave i otvorene, dobivali informacije i istinu, tako je i ja u svojoj knjizi dajem ljudima”, objašnjava autor i dodaje kako je on taj koji

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 248
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

U knjizi iznosim činjenice i znanstvenu istinu kako je ja vidim, a nitko ne voli čuti istinu pa tako kako su nekada kraljevi preko dvorskih luda, koje su bile šašave i otvorene, dobivali informacije i istinu, tako je i ja u svojoj knjizi dajem ljudima”, objašnjava autor i dodaje kako je on taj koji će, kada nitko neće, govoriti o istini bilo da se radi o cijepljenju, GMO-u, globalnom zatopljenju ili nuklearnoj energiji. Baš kao i prva knjiga, Blesimetar Drugi kompilacija je tekstova koje je autor objavio na svom Facebook profilu i blogu te raznim medijima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: In.Tri d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538178023
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?