book cover
Ažurirani svemir - novosti iz fizike i astronomije Dario Hrupec
book cover
Pročitaj odlomak

Ažurirani svemir - novosti iz fizike i astronomije

Dario Hrupec

Ažurirani svemir - novosti iz fizike i astronomije autora dr. sc. Darija Hrupeca, znanstvenoga djelatnika i sveučilišnog nastavnika, popularizatorsko je djelo u obliku kratkih osvrta na moderna područja astrofizičkih istraživanja, posebno onih koja su autorov znanstveni interes. Živim jezikom aktivn

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 232
Dimenzije 15x22

Sažetak knjige

Ažurirani svemir - novosti iz fizike i astronomije autora dr. sc. Darija Hrupeca, znanstvenoga djelatnika i sveučilišnog nastavnika, popularizatorsko je djelo u obliku kratkih osvrta na moderna područja astrofizičkih istraživanja, posebno onih koja su autorov znanstveni interes. Živim jezikom aktivnoga istraživača autor nastoji oduševiti čitatelja za granu znanosti koja se svrstava u astročestičnu fiziku.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: In.Tri d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 15x22
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?