book cover
Zašto mi to nisu rekli prije? Julie Smith
book cover
Pročitaj odlomak

Zašto mi to nisu rekli prije?

Svakodnevni alati za životne uspone i padove

Julie Smith

Zašto mi to nisu rekli prije je naslov koji će uskoro postati vaš vodič kroz oluju života. U ovoj nevjerojatnoj knjizi, senzacionalna psihologinja Julie Smith donosi jednostavne savjete i bilješke koje je skupila kroz godine rada u kliničkoj psihologiji, s namjerom da vam pomogne prebroditi sve izaz

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 320
Dimenzije 13,5x21

Sažetak knjige

Zašto mi to nisu rekli prije je naslov koji će uskoro postati vaš vodič kroz oluju života. U ovoj nevjerojatnoj knjizi, senzacionalna psihologinja Julie Smith donosi jednostavne savjete i bilješke koje je skupila kroz godine rada u kliničkoj psihologiji, s namjerom da vam pomogne prebroditi sve izazove koje život stavi ispred vas. Snažne i intenzivne tehnike kojima će vas ova knjiga poučiti će vas pomoći da postanete otporni na udarce svakodnevnice i na sve ono što vam oduzima motivaciju, energiju i remeti emotivnu ravnotežu. Kratke, sažete i stručne natuknice pružit će vam alate koji će vam pomoći da pobijedite anksioznost, nadvladate negativnu kritiku, stvorite samopouzdanje, i što je najbitnije, poučiti vas kako da oprostite sebi i nastavite hodati dalje. Laka, praktična i duboka rješenja koja ćete pronaći u ovoj knjizi će vas natjerati da se zapitate Zašto mi to nisu rekli prije? nakon svakog poglavlja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538326325
Dimenzije: 13,5x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?