Zašto mi to nisu rekli prije?
NEDOSTUPNO
0

Zašto mi to nisu rekli prije?

Julie Smith

Svakodnevni alati za životne uspone i padove

17,12 €

Sažetak knjige

Zašto mi to nisu rekli prije je naslov koji će uskoro postati vaš vodič kroz oluju života. U ovoj nevjerojatnoj knjizi, senzacionalna psihologinja Julie Smith donosi jednostavne savjete i bilješke koje je skupila kroz godine rada u kliničkoj psihologiji, s namjerom da vam pomogne prebroditi sve izazove koje život stavi ispred vas. Snažne i intenzivne tehnike kojima će vas ova knjiga poučiti će vas pomoći da postanete otporni na udarce svakodnevnice i na sve ono što vam oduzima motivaciju, energiju i remeti emotivnu ravnotežu. Kratke, sažete i stručne natuknice pružit će vam alate koji će vam pomoći da pobijedite anksioznost, nadvladate negativnu kritiku, stvorite samopouzdanje, i što je najbitnije, poučiti vas kako da oprostite sebi i nastavite hodati dalje. Laka, praktična i duboka rješenja koja ćete pronaći u ovoj knjizi će vas natjerati da se zapitate Zašto mi to nisu rekli prije? nakon svakog poglavlja.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Koncept izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538326325

13.5x21cm

Meki uvez

2022.

320

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje