book cover
Metoda Wim Hof Wim Hof
book cover
Pročitaj odlomak

Metoda Wim Hof

Aktiviraj svoj puni potencijal

Wim Hof

Višestruki rekorder u izdržljivosti i izloženosti hladnoći, Ledeni Čovjek zvan i Wim Hof, zadao si je misiju podijeliti transformaciju koju je proživio i podsjetiti nas na skriveni potencijal ljudskog tijela, njegove moći i svrhe. Metoda koju su u živote implementirali milioni ljudi, koju je potvrdi

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 224
Dimenzije 15,5x23

Sažetak knjige

Višestruki rekorder u izdržljivosti i izloženosti hladnoći, Ledeni Čovjek zvan i Wim Hof, zadao si je misiju podijeliti transformaciju koju je proživio i podsjetiti nas na skriveni potencijal ljudskog tijela, njegove moći i svrhe. Metoda koju su u živote implementirali milioni ljudi, koju je potvrdilo osam znanstvenih studija i koju mogu koristiti i mladi i stari, sada je pred vama i pruža vam mogućnost da proširite granice tijela, a time i granice svoje snage, sreće i vitalnosti. Njegova metoda je jednostavna i zasniva se na nekoliko ključnih ideja: vježbe za DAH mijenjaju kemijski sastav tijela, puneći ga energijom i tjeraju um da se usredotoči. Sigurno i kontrolirano izlaganje HLADNOĆI oporavljaju krvožilni sustav i bude neiskorišteni potencijal za preživljavanje. Vježbe za STANJE UMA treniraju snagu volje, izoštravaju unutarnju jasnoću i osjetilnost. Ova metoda koju je ZNANOST potvrdila pomjera granice onoga što medicina smatra mogućim, a njihov efekt na ZDRAVLJE utjelovljen je u svjedočanstvima svih ljudi koji su slijedili Metodu, a novostečena IZDRŽLJIVOST osigurava im dug i zdrav život… Ne morate proživjeti tragediju koju je proživio Wim Hof da bi otključali skriveni potencijal, metoda je tu. Napustite izlike i primijenite je.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Planetopija d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Helena Marmelić Drljača
ISBN-13: 9789532574791
Dimenzije: 15,5x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?