book cover
#LjetoBezParea Antonija Blaće
book cover
Pročitaj odlomak

#LjetoBezParea

Antonija Blaće

Da li je moguće smršavjeti bez da si uskraćujemo slatka sitna zadovoljstva, već kroz pametnu štednju kalorija kroz cijeli dan izgubimo taj mrzli celulit? Voditeljica Antonija Blaće iz osobnog iskustva tvrdi da itekako jest! Ova knjiga predstavlja Antonijino osobno putovanje prema zdravlju i predstav

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 120
Dimenzije 19,5x21,5

Sažetak knjige

Da li je moguće smršavjeti bez da si uskraćujemo slatka sitna zadovoljstva, već kroz pametnu štednju kalorija kroz cijeli dan izgubimo taj mrzli celulit? Voditeljica Antonija Blaće iz osobnog iskustva tvrdi da itekako jest! Ova knjiga predstavlja Antonijino osobno putovanje prema zdravlju i predstavlja prikupljeno iskustvo i znanje koje je stekla od poznatih nutricionista i trenera. U njoj nam na pristupačan način donosi savjete i ideje koji se sami možemo pridržavati iz dana u dan i postići vitkiju figuru! Knjiga #LjetoBezParea predstavlja produžetak Antonijinog pokreta koji je započeo na Instagramu kojim pokušava educirati svoju zajednicu o zdravom načinu života.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: RTL Hrvatska d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537769369
Dimenzije: 19,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?