book cover
Dah James Nestor
book cover
Pročitaj odlomak

Dah

Nova znanost o izgubljenom umijeću disanja

James Nestor

Kao vrsta, definirani smo neumornom težnjom da budemo bolji, i ta žudnja je u današnjem vremenu očitija nego ikad. Ipak, iako smo bombardirani gomilom savjeta o bitnosti kvalitetne ishrane i fizičke aktivnosti za zdrav i vitalan život, izmiče nam ono najbitnije, na čemu počiva sav život na Zemlji –

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 312
Dimenzije 14,8x22

Sažetak knjige

Kao vrsta, definirani smo neumornom težnjom da budemo bolji, i ta žudnja je u današnjem vremenu očitija nego ikad. Ipak, iako smo bombardirani gomilom savjeta o bitnosti kvalitetne ishrane i fizičke aktivnosti za zdrav i vitalan život, izmiče nam ono najbitnije, na čemu počiva sav život na Zemlji – dah. U potrazi za savršenstvom zaboravili smo važnost pravilnog disanja, i James Nestor nas ovom knjigom želi podsjetiti na zaboravljeno umijeće daha. Prošavši cijeli svijet u potrazi za odgovorom, pronalazi ga na najneočekivanijim mjestima: na zidovima drevnih grobnica, u tajnim postrojenjima iz doba Hladnog Rata, u tradicijama zbornog pjevanja, u drevnim indijskim tehnikama disanja, i mnogim drugim neočekivanim mjestima… Nestorovo najnovije djelo plod je njegovih istraživanja u suradnji s najboljim svjetskim pulmonautima, te nam otkriva kako i najsitnije promjene načina na koji dišemo može imati brojne blagodati na naš organizam: poboljšati sportske rezultate, pomladiti unutarnje organa, spriječiti hrkanje, astmu, autoimune bolesti, pa čak umanjiti iskrivljenje kralježnice. Knjiga Dah promijenila je kako suvremena znanost shvaća disanje, a vama će promijeniti život – dah po dah.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Planetopija d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Aleksandra Barlović
ISBN-13: 9789532574845
Dimenzije: 14,8x22
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?