book cover
Alkalizirajte ili umrite Theodore A. Baroody
book cover
Pročitaj odlomak

Alkalizirajte ili umrite

Theodore A. Baroody

U slikovitom naslovu knjige skriva se važna poruka koja može koristiti svakome. Ta će poruka značiti revoluciji u brizi za zdravlje, a temelji se na samo jednom načelu koje glasi – alkalizirajte svoje tijelo! Vaše će tijelo oživjeti s novom životnom snagom. Pomoću savjeta u knjizi moći ćete utvrditi

Format Meki uvez
Broj stranica 255

Sažetak knjige

U slikovitom naslovu knjige skriva se važna poruka koja može koristiti svakome. Ta će poruka značiti revoluciji u brizi za zdravlje, a temelji se na samo jednom načelu koje glasi – alkalizirajte svoje tijelo! Vaše će tijelo oživjeti s novom životnom snagom. Pomoću savjeta u knjizi moći ćete utvrditi kakvo je kiselo-lužnato stanje vašeg organizma i odlučiti se za pravilan način ponovnog uspostavljanja ravnoteže. Vaše će tijelo oživjeti s novom životnom snagom. SAZNAJTE: Točnu definiciju lužnatosti i kiselosti. Zašto u tkivima nastaju otpadne kiseline. Zašto je solna kiselina korisna za vaše tijelo, a ostale kiseline ne. Kakve su potrebe žlijezda i organa za lužnatim okolišem. Istinu o zaraznim bolestima. Kako spriječiti bolesti koje nastaju zbog zakiseljenosti tijela i potiču starenje. NAUČITE: Odabrati namirnice koje stvaraju lužnatost. Pomoću 21–dnevnog plana pripravljati obroke koji stvaraju lužnatost. Koristiti dodatke prehrani kojima ćete održavati pravilnu kiselo–lužnatu ravnotežu. Uzimati nove supernamirnice koje stvaraju lužnatost. Spriječiti štetne učinke stresa. Prihvatite načela lužnatog načina života i doživite prednosti izvrsnog zdravlja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Sitis san d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789535566908
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?