Alkalizirajte ili umrite
0

Alkalizirajte ili umrite

Theodore A. Baroody

U slikovitom naslovu knjige skriva se važna poruka koja može koristiti svakome. Ta će poruka značiti revoluciji u brizi za zdravlje, a temelji se na samo jednom načelu koje glasi – alkalizirajte...

16,90 €

Sažetak knjige

U slikovitom naslovu knjige skriva se važna poruka koja može koristiti svakome. Ta će poruka značiti revoluciji u brizi za zdravlje, a temelji se na samo jednom načelu koje glasi – alkalizirajte svoje tijelo! Vaše će tijelo oživjeti s novom životnom snagom. Pomoću savjeta u knjizi moći ćete utvrditi kakvo je kiselo-lužnato stanje vašeg organizma i odlučiti se za pravilan način ponovnog uspostavljanja ravnoteže. Vaše će tijelo oživjeti s novom životnom snagom. SAZNAJTE: Točnu definiciju lužnatosti i kiselosti. Zašto u tkivima nastaju otpadne kiseline. Zašto je solna kiselina korisna za vaše tijelo, a ostale kiseline ne. Kakve su potrebe žlijezda i organa za lužnatim okolišem. Istinu o zaraznim bolestima. Kako spriječiti bolesti koje nastaju zbog zakiseljenosti tijela i potiču starenje. NAUČITE: Odabrati namirnice koje stvaraju lužnatost. Pomoću 21–dnevnog plana pripravljati obroke koji stvaraju lužnatost. Koristiti dodatke prehrani kojima ćete održavati pravilnu kiselo–lužnatu ravnotežu. Uzimati nove supernamirnice koje stvaraju lužnatost. Spriječiti štetne učinke stresa. Prihvatite načela lužnatog načina života i doživite prednosti izvrsnog zdravlja.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Sitis san d.o.o.

Hrvatski jezik

9789535566908

0x0cm

Meki uvez

-

255

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje