Alergije: spriječite i liječite
0

Alergije: spriječite i liječite

Marija Treben

Ovo prerađeno i dopunjeno djelo sadrži cjelovit pristup liječenju alergija ljekovitim biljem i domaćim lijekovima. Objašnjeno je kako prepoznati, sakupiti i pohraniti ljekovito bilje, objavljeni su...

11,95 € (90,04 kn)

Sažetak knjige

Ovo prerađeno i dopunjeno djelo sadrži cjelovit pristup liječenju alergija ljekovitim biljem i domaćim lijekovima. Objašnjeno je kako prepoznati, sakupiti i pohraniti ljekovito bilje, objavljeni su općeniti jednostavni savjeti za sprečavanje bolesti i održavanje zdravlja, a tek potom navedene su alergije svrstane abecednim redom. Slijede biljni recepti za liječenje raznih vrsta alergija i navodi o uspješnosti njihova liječenja. Na kraju je otisnut peludni kalendar te popis ljekovitog bilja. U popisu svaka je biljka predstavljena narodnim i latinskim imenom, zatim kratkim opisom staništa, djelovanjem, vremenom branja i crtežom u boji.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

V.B.Z. d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532011906

15.5x23.5cm

Meki uvez

2002.

88

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?