Alergije: spriječite i liječite
NEDOSTUPNO
0

Alergije: spriječite i liječite

Marija Treben

Ovo prerađeno i dopunjeno djelo sadrži cjelovit pristup liječenju alergija ljekovitim biljem i domaćim lijekovima. Objašnjeno je kako prepoznati, sakupiti i pohraniti ljekovito bilje, objavljeni su...

11,95 €

Sažetak knjige

Ovo prerađeno i dopunjeno djelo sadrži cjelovit pristup liječenju alergija ljekovitim biljem i domaćim lijekovima. Objašnjeno je kako prepoznati, sakupiti i pohraniti ljekovito bilje, objavljeni su općeniti jednostavni savjeti za sprečavanje bolesti i održavanje zdravlja, a tek potom navedene su alergije svrstane abecednim redom. Slijede biljni recepti za liječenje raznih vrsta alergija i navodi o uspješnosti njihova liječenja. Na kraju je otisnut peludni kalendar te popis ljekovitog bilja. U popisu svaka je biljka predstavljena narodnim i latinskim imenom, zatim kratkim opisom staništa, djelovanjem, vremenom branja i crtežom u boji.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

V.B.Z. d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532011906

15.5x23.5cm

Meki uvez

2002.

88

Kristina Matić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje