book cover
Alergije: spriječite i liječite Marija Treben
book cover
Pročitaj odlomak

Alergije: spriječite i liječite

Marija Treben

Ovo prerađeno i dopunjeno djelo sadrži cjelovit pristup liječenju alergija ljekovitim biljem i domaćim lijekovima. Objašnjeno je kako prepoznati, sakupiti i pohraniti ljekovito bilje, objavljeni su općeniti jednostavni savjeti za sprečavanje bolesti i održavanje zdravlja, a tek potom navedene su ale

Format Meki uvez
Godina izdanja 2002
Broj stranica 88
Dimenzije 15,5x23,5

Sažetak knjige

Ovo prerađeno i dopunjeno djelo sadrži cjelovit pristup liječenju alergija ljekovitim biljem i domaćim lijekovima. Objašnjeno je kako prepoznati, sakupiti i pohraniti ljekovito bilje, objavljeni su općeniti jednostavni savjeti za sprečavanje bolesti i održavanje zdravlja, a tek potom navedene su alergije svrstane abecednim redom. Slijede biljni recepti za liječenje raznih vrsta alergija i navodi o uspješnosti njihova liječenja. Na kraju je otisnut peludni kalendar te popis ljekovitog bilja. U popisu svaka je biljka predstavljena narodnim i latinskim imenom, zatim kratkim opisom staništa, djelovanjem, vremenom branja i crtežom u boji.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: V.B.Z. d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Kristina Matić
ISBN-13: 9789532011906
Dimenzije: 15,5x23,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?