book cover
Akupresura Alexsander Meng
book cover
Pročitaj odlomak

Akupresura

Kineski način liječenja

Alexsander Meng

Pravi pritisak prsta na pravo mjesto može olakšati tegobe. Akupresura je cjelovita medicina u najboljem smislu i ima veliku važnost u prevenciji i liječenju bolesti. Naučite otklanjati blokade energije samomasažom što će dovesti do ublažavanja bolova, poboljšanja prokrvljenosti organa, opuštanja miš

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2005
Broj stranica 125
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Pravi pritisak prsta na pravo mjesto može olakšati tegobe. Akupresura je cjelovita medicina u najboljem smislu i ima veliku važnost u prevenciji i liječenju bolesti. Naučite otklanjati blokade energije samomasažom što će dovesti do ublažavanja bolova, poboljšanja prokrvljenosti organa, opuštanja mišića, bolje probave i regulacije hormona.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Gabriela Banić
ISBN-13: 9789537313043
Dimenzije: 17x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?