book cover
Aikido - Tri Senseija Mitsugi Saotome
book cover
Pročitaj odlomak

Aikido - Tri Senseija

Mitsugi Saotome Koichi Tohei Koretoshi Maruyama

Knjiga sadrži djela triju učitelja Aikida. Unatoč tome što pripadaju različitim stilovima i školama, ovi učitelji Aikida dijele zajedničku sudbinu. Knjiga je naimjenjena prije svega vježbačima, zaljubljenicima i simpatizerima Aikida. No, načela o kojima se govori obogatit će praksu i svih drugih bor

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2003
Broj stranica 271

Sažetak knjige

Knjiga sadrži djela triju učitelja Aikida. Unatoč tome što pripadaju različitim stilovima i školama, ovi učitelji Aikida dijele zajedničku sudbinu. Knjiga je naimjenjena prije svega vježbačima, zaljubljenicima i simpatizerima Aikida. No, načela o kojima se govori obogatit će praksu i svih drugih borilačkih vještina i borilačkih sportova, a isto tako obogatit će i život "običnih ljudi", opterećen mnogim razornim dvojbama sadašnjice (relaksacija, održavanje zdravlja, antistres programi itd). Poruke iz ove knjige ujedno su i priča o samurajima, čuvarima japanske tradicije i kulture.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Trsat Polo d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789536573233
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?