
Aditivi u hrani - Vodič kroz E-brojeve
Ivana Vinković Vrček, Dada LerotićSažetak knjige
Prevedeno na jezik potrošača, E-brojevi ili aditivi tvari su određenoga kemijskog sustava koje obično nemaju nikakvu hranjivu vrijednost, a dodaju se hrani tijekom industrijske proizvodnje i preradbe, pakiranja, transporta i čuvanja hrane radi mijenjanja njezinih svojstava. Knjiga govori o tome kako danas dodavanje aditiva ubrzava, skračuje i olakšava proizvodne procese te utječe na neka obilježja hrane.
Detalji proizvoda
Izdavač:
Jezik:
ISBN-13:
Dimenzije:
Format:
Godina izdanja:
Broj stranica:
Školska knjiga d.d.
Hrvatski jezik
9789530619210
12.8x21.7cm
Meki uvez
2010.
-
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.