book cover
150 najzdravijih namirnica Jonny Bowden
book cover
Pročitaj odlomak

150 najzdravijih namirnica

Iznenađujuće i nepristrane istine o tome što bi trebali jesti i zašto

Jonny Bowden

Autor je poznati američki nutricionist koji razotkriva stare mitove o prehrani te daje kompletan vodič kroz najzdravije namirnice. Polazi od toga da je besmisleno trošiti velike količine novca na razne dodatke prehrani dok se zdrava, ukusna i jeftina hrana nepravedno zanemaruje. Uz svaku namirnicu o

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 360

Sažetak knjige

Autor je poznati američki nutricionist koji razotkriva stare mitove o prehrani te daje kompletan vodič kroz najzdravije namirnice. Polazi od toga da je besmisleno trošiti velike količine novca na razne dodatke prehrani dok se zdrava, ukusna i jeftina hrana nepravedno zanemaruje. Uz svaku namirnicu objašnjeno je koje hranjive tvari sadrži, gdje je pronaći, kako je pripremiti i koliko jesti. Također, koje namirnice konzumirati u slučaju određenih bolesti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Selman d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Neven Borić
ISBN-13: 9789537881061
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?