book cover
Igre za motoričko učenje Ronald Diestman
book cover
Pročitaj odlomak

Igre za motoričko učenje

Ronald Diestman

Autor predstavlja program za podučavanje djece motoričkim vještinama u opuštenoj nenatjecateljskoj atmosferi radi optimalnog učenja i uživanja u tjelesnoj aktivnosti. Igre za motoričko učenje sadržane u ovoj knjizi baziraju se na ideji o učinkovitosti razvoja motorike kroz raznovrsnost pokreta i zab

Format Meki uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 145
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Autor predstavlja program za podučavanje djece motoričkim vještinama u opuštenoj nenatjecateljskoj atmosferi radi optimalnog učenja i uživanja u tjelesnoj aktivnosti. Igre za motoričko učenje sadržane u ovoj knjizi baziraju se na ideji o učinkovitosti razvoja motorike kroz raznovrsnost pokreta i zabavnom učenju bez stresa, kroz suradnju u grupi. Opisano je 111 zabavnih i inkluzivnih igara ( lokomotorne i manipulativne te igre za stabilnost i kombiniranje pokreta), a sve one zasnivaju se na autorovoj nastavničkoj praksi i primjerene su djeci svih uzrasta za razvijanje motoričkih sposobnosti, socijalnih vještina i socijalizaciju.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Gopal d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789536730285
Dimenzije: 17x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?