book cover
Golf - od početnika do profesionalca Anthony Caira
book cover
Pročitaj odlomak

Golf - od početnika do profesionalca

Anthony Caira

U svijetu ima oko 80 milijuna igrača golfa – te društvene igre koju mogu zajedno igrati razne generacije i golferi različita iskustva, od početnika do profesionalaca. Ovaj raskošno opremljeni priručnik i vodič čitatelja će s golfom upoznati s raznih stajališta – od golfa kao jake globalne industrije

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 140
Dimenzije 24 x 23

Sažetak knjige

U svijetu ima oko 80 milijuna igrača golfa – te društvene igre koju mogu zajedno igrati razne generacije i golferi različita iskustva, od početnika do profesionalaca. Ovaj raskošno opremljeni priručnik i vodič čitatelja će s golfom upoznati s raznih stajališta – od golfa kao jake globalne industrije, načina života, druženja, svrhe putovanja, rekreacije, profesionalizma do mogućnosti da se kroz golf steknu poznanstva za poslovni napredak, što je vrlo uobičajeno. Ova knjiga sadržava sve informacije koje trebaju novom golferu da ude svijet golfa - od savjeta kako izabrati prikladnu opremu, objašnjenja pojmova, načina vježbanja, odnosa sa suigračima, objašnjenja službenih pravila, tehnike, najvažnijih godišnjih golfskih natjecanja do psihologije golfa i mentalnog aspekta igre.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Školska knjiga d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Gordana Popović Vinčić
ISBN-13: 9789530623262
Dimenzije: 24 x 23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?