Cjelokupan trening za mlade pobjednike
NEDOSTUPNO
0

Cjelokupan trening za mlade pobjednike

Tudor Bompa

Preko 300 vježbi

21,60 €

Sažetak knjige

Knjiga sadrži par stotina ilustriranih vježbi brzine, jakosti, fleksibilnosti, izdržljivosti i koordinacije za dob od 6 do 18 godina, te peridizaciju treninga za pojedine sportove kao što su atletika, košarka, nogomet, plivanje, gimnastika, odbojka, tenis, hokej itd. Djetinjstvo predstavlja tjelesno najburniju etapu ljudskog razvoja. Djeca vole igre i sudjeluju u tjelesnim aktivnostima i sportovima, a naročito se vole natjecati. Da bi utjecali na povećanje dječjeg sportskog potencijala, roditelji, treneri i rukovodeće osoblje tragaju za najboljim programima treninga. Treneri često postaju uzori i djeca sanjaju o tome da dosegnu uspjehe Michaela Jordana, Kurta Browninga, Joa Montane, Tare Lipinski, Carla Lewisa ili Nadie Comaneci. Međutim, velika je pogreška podvrgnuti djecu programima treninga namijenjenim odraslim osobama. Napokon, djeca nisu samo “mali odrasli ljudi”. Djeca su jedinstvena na svakom stupnju svog razvoja, s različitim tjelesnim sposobnostima na svakom stupnju odrastanja. Tjelesne i psihološke promjene koje se događaju na svakom stupnju razvoja povezane su s važnim promjenama u ponašanju. Vrlo je važno da su osobe koje rade s djecom dobro upućene u sve tjelesne, emocionalne i kognitivne promjene kroz koje djeca prolaze tijekom razvoja, te na osnovu toga osmišljavaju trening koji će najbolje odgovarati svakoj njegovoj fazi.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Gopal d.o.o.

Hrvatski jezik

9789536730117

0x0cm

Meki uvez

2005.

220

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje