book cover
Posljednje dijete u šumi Richard Louv
book cover
Pročitaj odlomak

Posljednje dijete u šumi

Očuvanje naše djece od poremećaja pomanjkanja prirode

Richard Louv

U svom ključnom djelu Posljednje dijete u šumi, Richad Louv je sabrao najnovija istraživanja koja pokazuju da je izravno izlaganje prirodi od suštinske važnosti za zdrav fizički i emocionalni razvoj djeteta. U ovom novom izdanju autor navodi novija istraživanja koja povezuju nedostatak prirode u živ

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 412
Dimenzije 13,9x21,4

Sažetak knjige

U svom ključnom djelu Posljednje dijete u šumi, Richad Louv je sabrao najnovija istraživanja koja pokazuju da je izravno izlaganje prirodi od suštinske važnosti za zdrav fizički i emocionalni razvoj djeteta. U ovom novom izdanju autor navodi novija istraživanja koja povezuju nedostatak prirode u životu djece s porastom pretilosti, poremećaja pažnje i depresijom. Louva poruka je još više rasplamsala međunarodnu kampanju povratka prirodi. Njegova knjiga će promijeniti vaše razmišljanje o našoj budućnosti i budućnosti naše djece. "Nacionalni pokret "ne ostavljajte dijete unutra"... potaknulo je zakonske uredbe, građanske projekte, inicijativu agencije za šume SAD-a da se više djece dovede u šume i druga nacionalna nastojanja u promicanju "zelenog sata" kao dijela svakodnevnice... te pojačane aktivnosti bile su djelomično nadahnute i bestselerom Posljednje dijete u šumi i njezinim autorom, Richardom Louvom." - Washington Post. "Knjiga Posljednje dijete u šumi koja opisuje generaciju koja je toliko ukopčana u elektronske razonode da je izgubila vezu sa svijetom prirode pomaže širenju i procvatu pokreta povratka prirodi u cijeloj zemlji." - The Nation's Health.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Ostvarenje d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Davor Stančić
ISBN-13: 1102151690020
Dimenzije: 13,9x21,4
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?