book cover
Montessori od prvoga dana Paula Polk Lilliard
book cover
Pročitaj odlomak

Montessori od prvoga dana

Odgoj djeteta od rođenja do treće godine

Paula Polk Lilliard Lynn Lilliard Jessen

Već duži niz godina, odgojiteljske metode Marije Montessori postaju sve popularnije u vrtićima diljem svijeta, te broj Montessori praktičara raste iz dana u dan. I sve to zahvaljujući znanstvenim i pedagoškim istraživanjima koji su potvrdili odgojiteljsku vrijednost Montessori metode. Ova knjiga, na

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 300
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Već duži niz godina, odgojiteljske metode Marije Montessori postaju sve popularnije u vrtićima diljem svijeta, te broj Montessori praktičara raste iz dana u dan. I sve to zahvaljujući znanstvenim i pedagoškim istraživanjima koji su potvrdili odgojiteljsku vrijednost Montessori metode. Ova knjiga, namijenjena odgoju djeteta od rođenja do treće godine pomoći će vam da u vlastitom domu, u najbitnijem periodu dječjeg razvoja, primijenite metodologiju odgoja koja u vašem djetetu razvija čvrstu ličnost koju odlikuje pozitivan stav prema sebi i drugima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Stilus knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ira Martinović
ISBN-13: 9789538347788
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?