book cover
Abeceda osjećaja Judy Lalli
book cover
Pročitaj odlomak

Abeceda osjećaja

Interaktivni album za poticanje emocionalne inteligencije u djece

Judy Lalli

Knjiga za poticanje emocionalne inteligencije, namijenjena za rad sa djecom predškolske i mlađe školske dobi. Knjiga donosi niz fotografija djece, a na osnovu njihovih izraza lica i govora tijela, mladi će čitatelj učiti prepoznavati i imenovati prikazane osjećaje i njihove nijanse. Uz fotografije n

Format Meki uvez
Godina izdanja 2005
Broj stranica 72

Sažetak knjige

Knjiga za poticanje emocionalne inteligencije, namijenjena za rad sa djecom predškolske i mlađe školske dobi. Knjiga donosi niz fotografija djece, a na osnovu njihovih izraza lica i govora tijela, mladi će čitatelj učiti prepoznavati i imenovati prikazane osjećaje i njihove nijanse. Uz fotografije navedeni su poticaji za likovno izražavanje i razgovor u vezi sa prikazanim emocijama. To će doprinijeti daljnjem upoznavanju svojih i tuđih osjećaja, što predstavlja važan korak prema samosvijesti i samopoštovanju, te povezanosti i toleranciji prema drugima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Ostvarenje d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ilona Posokhova
ISBN-13: 9789536827299
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?